Pages

Sunday, 15 July 2012

apa harus aku bt klo xleh kelik kg awl....???

aku rase cdey tol hr 2 tyme jbtn kata xleh kelik kg lma2...huhuhu
aku nk blk pose kat umah ngn family tp xleh....
nsb la bdn klo jd aku...
tyme jbtn aku ckp xleh blk,aku n rumate aku diam...sapa2 je kolej...
kami pn pndg n ckp : cmne kt ni...
rumate aku ckp: kt kena blk gak awl...tp pndai2 la jwb nti...huhuhu
oh no...
yg pentg...pndai wt..pndai la tggung nti kan...hehehe

Friday, 8 June 2012

xth nk tulis apa...huhuhu

walau xtau nk tulis apa...tp aku nk tulis gak...huhuhu
k la korang...aku nk ctr sal tempt yg aku suka p klo aku boring duk um....cu teka kat ne.....hehehe
sudah pastinye rmh mak cik aku kat rawang....hehehe...
bunyi cam sengal...
ya la...klo nk round2 kl sorg2 x bes kan korg....dlu tyme deg xpe la ada rmai kwn yg kaki jln t'utama aku dan lina....asl boring ja...aku ajk dia jaln2 p mid veli....:)
jd skrg,aku hnya p rwg je klo boring...lgpn x busan duk cni sbb ada bdk2 yg blh aku lwn b'ckp...klo kat um...ckp ngn dinding la jwbnye aku....hehehe

aku rase ok la s'tkt nie...nti aku update lg blog pd mase akn dtg....
jum tgk pic bdk2 kat rmh m.cik aku...hehehe



 
 





Sunday, 6 May 2012

mcm2 peel manusia nih...

kt nk kwn tp ada sstgh org anggap kt nk ngorat dia...cmne 2 korang?
x paham la ngn spesis cam2 kan...
ingt kt kebulur sgt ke?
plezzz la....
byk lg org kat luar sna yg ikhlas b'kwn ngn kt kan..
wt pe la kisah sgt ngn org cam2 kan...
booo laye ja org g2...btl x korg?
aku bkn nk m'gedik n bajet bgs sgt..
tp 2la saje nk b'kongsi ctr yg x bpe bes kat korg...
sambil saje je nk kontroversi male2 nih...hahaha
k la korg...aku tdo dlu...
jmpe lg...take care...:)

Saturday, 5 May 2012

Semusim Bersama…Seabad Terasa…. Luv U All…




korang mesti pnh lalui saat plg indah kan???
aku pn cam korang gak….saat plg indah dalam hidup aku adlh tyme aku degree…
tyme 2 xyah la ckp…mcm2 hal n perkara berlaku dalam hidup aku….
aku ada 8 org geng t’masuklh aku….7 lg adalah kin,lina,nang,tyah,sue,tkah & fea….:)
bersama korang sepjg 3 thn kat um adlh saat yg x dpt aku lupakn seumo hidupku….huhuhu
kitaorg 1 kos n satu jbtn….kitaorg ambik kos usuluddin,major sejarah & tamadun islam….
aku xth nk mula cite dr mn….xpe la…apa pn aku terjemahkn apa yg b’laku dlm bentuk pic je la…hehehe                                                                   
     

                                                                    

 

                                           
                                                                                                         

 







                                      


Celebrate bday nabila & coleyya.....tp syg mimah xde male....huhuhu




Pd petg yg suram...aku nk tulih blog jap sal male....sori ye korang kalo ayt agk skema n ada loghat klate....hehehe

 Marin aku, nang, nabila & colleyya p mid veli sambut bday diaorg b’2 yg dh lph bbrp hr...syok kot klo ingt kitaorg m’jeljah dr mid ke putra gara2 nk beli tiket bas aku & nang...korg tau la klo kitaorg b’satu,mcm2 hal timbul.....
Aku msh ingt lg kata2 colleya tyme suh kil ambilkn kek...korg tau apa jd???
Colleyy : akak,tlg ambikkn kek ckit....
Kil pn ambik kek kat colleya n tibe2 kek 2 jth n kil tetp mau bg kek 2 kat dia....korg tau x apa colleyya ckp???
“sampai ati akak bg kek tu kat sy”...yg x thnnye mk dia yg sgt slmba n x b’slh 2 ckp g2...cumil sgt...yg si kil lak tetp mau bg kek....last2 dia pn xmau ckp byk n wt gege kat piza hut...dia pn bg la kek len....
Aku & nang yg jd penonton dr td x henti2 gelak sapa merh mk kitaorng yg agak cun(agk perase gak bena).......hahahaha




Pas2 lph maye n jale2 kat mid,kami pn b’kjar ke putra....sapa je kat sna aku pn terus p beli tkt bas perdana...mamat yg jual tkt 2lak nk jual minyak...aku pn saje wt2 lyn tp dlm ati aku ckp “gedik,pantg tgk pue dahi licin”...yg aku grmnya diaorg blh perli aku suh beli bas je seng....mentg2 la aku beli byk tkt...agk2 ar nk perli org...aku sepak br tau diaorg 2 tp aku tetp kontrol cun...maklum la dh mgrib tyme 2....jd bdk bek la meta....hehehe.
Then,ktaorg pn nk blk kul 8 mlm....
B’laku lg hal yg lwk....kitaorg p kejar komuter cam watson nyambek lari...pecut ntah bpe km/j tp yg pasti ktaorg dpt masuk coach wanita....tuhan saje tau betapa pentnye b’lari cam2.....tp bila sapa kl sentral...xnk lak trn...hehehe...
Lps 2 lak kitaorg kejar lrt...nsb bek aku n nang x t’sepit kat pin2....hehehe
 K la korang,dh ckup rasenye aku m’bebel pd ptg yg indah nie...hehehe
Jmpe lg nti...take care....:)





Thursday, 3 May 2012

frenz 4 ever....:)

salam semua,hrp korang semua sht....
sy nk story ckit sal kwn bek....sori la klo sy x agk skema...biase la...bdk skema n br blaja wt blog...gni la jdnye...cam rusa msuk kg g2.....hehehe
tyme skolah dlu sy ada 4 org kwn bek...kami x pnh t'pisah...pape yg kami wt mesti bersama, x kira la yg bek @ nakal ckit...hehehe
biase la bdk2....
tyme form 1-3 kmi agk skema lg....
lpah 2.....paham2 je la....
pantang rehat,kami la sapa dlu kat kantin...t'utama sy n cik sah...hehehe
oooppppssss....
lupa lak nk p'kenalkn kwn sy....
geng kami t'dri drp sy, cik sah,hazirah,dah & suhada....
pantg bertemu...ada je gosip2 yg akn timbul...
sy msh ingt lg tyme form 4....ada klgn kami ckp nk kje kilg...
korg th npe....sbb kitaorg xleh msuk kls prinsip akaun...2 yg gatai nk jd minah kilg...
klo korg tnye kami skrg nk jd x minah kilg,kompon kami tolak...hehehe
n alhamdulillah skrg semua dh b'jya cuma x kje lg...duk tnam anggur ja...
bila nk dpt hasil x tau....
k la korang...s'tkt nie dlu...nti jmpe kat entri seterusnye...
hrp2 x skema cam ni...hahaha

1st tyme tulis blog....huhu

aku x tau nk tulis apa kat cni tp yg pasti aku try gak tulis n rasai feel org tyme wt blog....
korang rase best x ada blog? npe aku rase cam besa je.........
ntah la...len org len feelnye kan....
apa yg pasti aku dh ada blog...hehehe

*skian coretan dr bdk br nk blaja wt blog....(*-*)